dijous, 18 de desembre del 2008

KORTATU BC 65 - SANT CRIST 1 68

Cinquena derrota, novament per un escàs marge cosa que fa que sigui una mica dolorosa. El partit es presentava d'una forma un tant estranya si tenim que el Sant Crist 1 es va comparèixer amb només 7 jugadors i Kortatu BC amb 6, entre els quals aquell que fa les funcions d'entrenador. Els dos primers períodes van ser favorables a Kortatu (34-26, al descans). Però una inoportuna lesió del jugador número 14 (Francesc), local va provocar que al tercer quart baixès el nivell defensiu o bé, augmentés l'encert visitant. El cas és que entre els jugadors visitants Herreros i Morales, que van anotar 9 i 11 punts respectivament en aquest quart, van triturar aquest parcial i el Sant Crist 1 va capgirar el marcador (44-51). A l'últim període Kortatu va poder comptar un altre cop amb el Francesc. Això i la cinquena falta personal del visitant Dacosta va ajudar a equilibrar el marcador a l'últim minut. Desgraciadament el Kortatu va tenir un dia dolent en els tirs lliures i, finalment, els visitants van endur-se una victòria importantíssima.