dilluns, 20 d’octubre del 2008

KORTATU BC 66 - AE DOSA 67

Primera derrota del Kortatu BC en el primer partit de lliga de la present temporada. Els problemes de ritme, control de rebot i desencert de cara a cistella del primer període va condicionar el desenvolupament de la resta del partit. I és que el primer parcial va ser absolutament demolidor (11-26). En el segon quart vam canviar a zona 3-2 i vam tenir millors percentatges de tir, però malgrat això, l'avantatge no es va escurçar gens (31 46). Després del descans tots els senyals feien preveure una victòria còmoda de l'AE Dosa ja que al final del tercer període només vam poder recuperar 5 punts (47-58). L'últim quart va ser realment frenètic. Fent un gran esforç col·lectiu i amb tres triples consecutius el matx es va equilibrar. El final va ser un cara o creu. En el carrussel final de faltes i tirs lliures tot seguia igualat. Una falta rigorossíssima a falta de 2 segons xiulada en contra de Kortatu BC en una acció que semblava un tap clar del Jordi Sánchez, va decantar el resultat final a favor dels visitants.