dijous, 22 de novembre del 2007

VERNIPARKET 76 - KORTATU BC 70

Dura la derrota que vam patir el passat dissabte a la pista del Mireia (Montgat). Després d'un començament molt tàctic al primer quart vam aconseguir obrir una primera escletxa (9-17). El segon període va consistir, bàsicament en un intercanvi de cistelles que van consolidar l'avantatge aconseguit en el primer parcial (25-33, al descans).
Un inici espectacular al tercer quart va propiciar que aconseguíssim la màxima diferència al marcador (34-53) i que comences l'últim període amb el partit controlat (42-57). Res més lluny de la realitat. El Verniparket va sortir a per totes i nosaltres no acabàvem de reaccionar. Tot i això vam aconseguir mantenir certa distància. Però un demolidor parcial de 9-0 en els darrers tres minuts, van decantar el partit a favor de l'equip local
Aquesta jornada, la quarta, tenim un partit amb un altre rival dels que al final estaran per la part de dalt. El Costa Serra. Si vols veure com va anar el partit de la passada temporada, punxa aquí (veure estadístiques del partit de la temporada passada)