dimarts, 20 de febrer del 2007

TORNA LA COMPETICIÓ

Després de Carnestoltes torna la voràgine de la competició. En el nostre cas, juguem el dissabte de locals a les 17.30 hores a Montigalà contra el Bàsquet Lloreda. El partit de la primera volta va estar força disputat cosa que fa pensar que tampoc no serà fàcil aquest proper dissabte. Així va anar el matx aleshores:
(feu click a sobre de la imatge per veure les estadístiquesdel partit)
També, us vull recordar que hi ha jugadors que tenen pendent la segona part del pagament. Últimament hem acabat de liquidar el que es devia de la pista de joc i d'entrenament pel que queda de temporada i els nostres comptes comencen a fregar els números vermells. A més a més, aquest proper partit haurem de pagar l'arbitratge ja que som locals. Així que si algú té dubtes al respecte, em podeu consultar en qualsevol moment.

Gràcies. Salut i força Kortatu

2 comentaris:

ivan ha dit...

hola a todos quiero aprobechar y ser yo el primero en dar la felicitaciones a todos los miembros del equipo kortatu por el partido del sabado ya que fue un partido bueno,
mi baloracion del sabado puede ser un 9 para todos desde el kim asta el ultimo espero q esto pueda ser el principio de una buena competicion. tambiem me atrevo a decir q sirvio para dar comfianza a mas de uno que ya la havia perdido.bueno un saludo a todos y felicitaciones y que tengais una buena semana a todos adeu.

ivan ha dit...

tambien quiero decir q mañana es my ( CUMPLEÑOS MIS 26 CUMPLEANOS )