ESTADÍSTIQUES (8 PARTITS JUGATS)

A poc a poc anem millorant tant individual com col·lectivament. Moltíssim marge de millora pel que fa als tirs lliures; objectiu per al 2015.

dilluns, 22 de desembre del 2014

JORNADA 8. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

Tothom pot amb tothom. Ens temem que la classificació s'anirà apretant cada cop més. Per a Kortatu BC, guanyar amb certa comoditat, la millor de les maneres d'acabar el 2014.

Bones festes!

dimarts, 16 de desembre del 2014

KORTATU BC 75 - AE DOSA CONTROL COURIER 58 [J.07]

L’enfrontament entre dues esquadres en hores baixes es plantejava, d’inici, amb un equilibri de forces entre els contendents. Els visitants no van aprofitar el gran nombre de tirs lliures que de què van disposar en el primer temps  (9/26, a la primera part) per mantenir la paritat. Això ho va aprofitar el Kortatu que, amb un discret 6/10, marxava al descans amb 10 punts de diferència (35-25). En aquests dos primers quarts el pes anotador dels homes de negre va córrer a compte de l’Iván Sequero i el Charly García, amb 14 i 12 punts respectivament. Però era la participació coral de la resta dels jugadors la que fonamentava l’escletxa en el marcador favorable als locals.

A la represa el Kortatu, advertit de la possible reacció dels homes de la Dosa, van sortir ben concentrats i van portar la diferència en el marcador fins als 20 punts al final del tercer període (58-38). Aquesta tendència es va prolongar durant els primers minuts del darrer parcial en què, els homes de negre, van arribar a un màxim avantatge  de 26 punts (66-40). A partir d’aquí, els visitants van aprofitar una certa relaxació del Kortatu per concloure el partit amb el conegut 75-58. Menció especial al Jordi Sánchez i el Dani Cervera que van agafar el relleu anotador per als locals a la segona part.

JORNADA 7. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

Igualat per la part d'adalt, igualat per la part d'abaix. Com ja es preveia, lliga igualadíssima.

dijous, 4 de desembre del 2014

ESTADÍSTIQUES HISTÒRIQUES

ESTADÍSTIQUES (6 PARTITS JUGATS)

Els pitjors números que recordem pel que fa a aspectes anotadors. Especialment negatiu els tirs lliures. Hem passat d'un 67 % de fa 33 anys a un escarransit 51%. Intolerable.

COSTA SERRA 55 - KORTATU BC 53 [J. 06]

Gran millora en el joc col·lectiu malgrat que no es reflecteix en ascpectes estadístics. Bona capacitat de reacció en remuntar els vuit punts de desavantatge del descans.
Desgraciadament, quant tot estava de cara, un 3+1 inversemblant dels locals ens va privar de la segona victòria de la temporada. Llàstima, també, d'un inaudit 8/29 en tirs lliures (el pitjor de Kortatu BC en molt de temps) ja que només que hagéssim estat en un 50%, amb tota provabilitat, hauríem tingut més opcions de victòria