dimecres, 11 de gener del 2012

SPINREACT MARY WARD 45 - KORTATU BC 49 [Amistós]

Ahir al vespre, a les pistes del Màgic Badalona, el Kortatu BC va jugar un partit amistós contra SpinReact – Mary Ward, equip enquadrat al Grup 1 del Campionat Territorial de Catalunya. Durant tot l’enfrontament va haver-hi un to d’igualtat. Kortatu va portar la iniciativa en el marcador fins mitjans del segon quart moment en què el rival es va posar per davant i va adquirir un avantatge de sis punts (27-21). No obstant això, una reacció en el tram final amb un parcial de 0-8, amb sengles triples de l’Óscar Valenciano i del Jordi Romeu, feia que s’arribés al descans amb una victòria parcial per dos punts (27-29).

La segona part va transcórrer en els mateixos paràmetres amb un equilibri constant en el marcador fins a l’últim minut del partit. Novament, dos triples consecutius (Jordi Romeu i Iván Sequero), van possibilitar que els segons finals es juguessin amb certa tranquil•litat, a pesar que el SpinReact, va tenir l’opció de fer diversos llançaments de tres punts, que no van tenir la fortuna de convertir. Amb això, s’arribava al final amb el conegut marcador de 45-49, amb victòria de Kortatu BC.

Per Kortatu BC van jugar: Watu (4); Dani García (2); Isra Tomás (2); Jordi Romeu (9, amb 3 triples); Óscar Valenciano (7, amb 1 triple); Iván Sequero (11, amb 1 triple); Carlos García (2); Dani Cervera (4); i, Francesc Barriga (8).

Marcadors parcials: (11-14) – (16-15) – (18-16) – (10-14)
Marcador arrossegat: (11-14) – (27-29) – (35-35) – (45-49)