dijous, 12 de març del 2009

NOTÍCIES

Dissabte passat, durant el transcurs de l'últim partit, el jugat contra el Danone CDC, tres jugadors van aconseguir sengles fites estadístiques que afecten a l'històric del Kortatu BC i que no voldríem deixar sense esment. Enhorabona a tots tres:

1. Amb els 10 punts que va anotar en Jordi Sànchez, va superar en Jordi Patrís i es converteix en el sisè anotador de la història de Kortatu BC.

2. Amb els 12 punts que va anotar en Francesc Barriga, va superar la barrera dels 100 (109) en la seva primera temporada a Kortatu BC.

3. Amb els 5 punts que va anotar l'Israel Tomás, també va arribar a la marca de 100.

dimecres, 11 de març del 2009

JORNADA 15. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

PROPER RIVAL: LAIETANIA E., dissabte, 14 de març a les 16.00 hores al pavelló Llefià (Badalona)
Si vols veure com va anar el partit de la primera volta, fes clic AQUÍ

dimarts, 10 de març del 2009

KORTATU BC 52 - DANONE CDC 66

Digníssima derrota. Tal i com es preveia els visitants van sortir amb la intenció de trencar el partit i el marcador com abans millor. I, tot i arribar a tenir una diferència favorable de 13 punts en el minut 5 (2-15), els locals, després de demanar un temps mort i redissenyar l'estratègia van aconseguir tancar el període amb un acceptable 12-19.
Amb l'idea d'intentar portar un ritme de partit més convenient, el Kortatu va aconseguir acostar-se a només 4 punts (24-28), al minut 7 del segon quart. No obstant això, amb 3 triples visitants més un tir lliure s'arribava al descans amb un 28-38.
Novament el Kortatu va fer un grandíssim esforç per estar molt a prop en el marcador i així va ser. Hi havia partit (36-40, 40-44 i 42-47), i l'entrenador del Danone es veia obligat a demanar temps mort. Però novament, dos triples consecutius visitants feien finalitzar el període amb un 42-52. I amb les forces ja més justes del Kortatu, i les gandes de resoldre el partit del Danone, es va precipitar l'escapada definitiva dels visitants (46-62), gràcies a dos nous triples consecutius. El marcador final, 52-66, demostra el digníssim partit que va jugar el Kortatu i suposa el tercer millor resultat que qualsevol equip hagi fet aquest any contra els totpoderós Danone CDC.

dimecres, 4 de març del 2009

JORNADA 14. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

PROPER RIVAL: DANONE CDC, dissabte, 7 de març a les 17.30 hores al pavelló Montigalà (Badalona)

dimarts, 3 de març del 2009

RUHABIT MONTGAT 65 - KORTATU BC 72

Una victòria agredolça. Malgrat la gran importància d'aquest resultat, que suposa el cinquè partit guanyat de la temporada, aquest fet s'ha de considerar secundari. I és que el jugador de Kortatu BC, Jordi Prats, va patir una seriosa lesió al seu genoll dret quan es disposava a culminar una safata. Aquest desgraciat succés provocarà que, amb pràcticament tota seguretat, es perdi el que resta de temporada. Des d'aquí volem animar-lo perquè es pugui recuperar plenament al més aviat possible.
La qüestió és que fins al moment d'aquest gravíssim contratemps, que va tenir lloc mediat el segon període, Kortatu BC estava jugant un partit completíssim. Va ser en aquell moment en què els visitatns van assolir el seu màxim avantatge (16-33). Tot i una petita davallada de ritme, encara l'equip de negre va poder arribar al descans amb una renda de deu punts (25-35).
A la reanudació, la sortida en tromba dels locals afegida a un ineficaç canvi defensiu dels visitants, va possibilitar que el Ruhabit empatés el partit a falta de tres minuts per al final del tercer quart (38-38). No obstant això, el Kortatu, va treure l'orgull i amb un triple i un dos més un va tancar el parcial amb avantatge de sis punts (38-44).
L'últim període va tenir un ritme vertiginós. Era tot o res. Els locals van estar a un sol punt en, fins i tot cinc ocasions, però mai van aconseguir capgirar el marcador. Al final, el més que acceptable 12/15 en tirs lliures anotats per Kortatu van decantar la balança del costat visitant el qual, va poder dedicar la victòria al company Jordi Prats.