dijous, 26 de febrer del 2009

KORTATU BC 64 - COSTA SERRA 70

En aquesta ocasió el resum del partit resulta d'allò més senzill. Després que Kortatu BC aconseguís el seu màxim avantatge mediat el segon quart (25-21), diverses disonàncies a la banqueta local van facilitar que el Costa Serra, més centrat, ho aprofites amb un parcial de 18-4, per triturar el marcador i anar al descans amb un contundent 27-39. Els visitants van arribar a tenir una màxima diferència de 17 punts al darrer minut del tercer quart (45-58). No obstant això, el Kortatu BC va treure l'orgull. Això i una defensa individual que van donar els seus fruits i va ser gràcies a aquestes circumstàncies que minut es va arribar al final del partit amb el digne 64-70.
ALTRES RESULTATS PENDENTS I CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

PROPER RIVAL: RUHABIT MONTGAT. Dissabte, 28 de febrer a les 16.00 hores al pavelló Mireia (Montgat)

Si vols veure com va anar el partit de la primera volta, fes clic AQUÍ

dimarts, 17 de febrer del 2009

KORTATU BC 52 - VERNIPARKET 61

El dissabte passat el Kortatu va veure trencada la seva ratxa de tres victòries consecutives. L’equip que va tancar aquesta dinàmica va ser el Verniparket, ja que es va imposar per un enganyós 52-61.
L’encontre va començar d’una manera un tant estranya. Els visitants, amb un altíssim nivell d’encert de cara a cistella van tancar el primer quart amb una diferència de 12 punts (10-22) que va aconseguir eixamplar fins a un màxim avantatge de 20 (14-34), en el minut 7 del segon quart. Després d’un temps mort demanat per Kortatu BC, aquests van centrar una mica el seu joc i van poder reduir el desavantatge fins als 13 punts (23-36) que feia concebre esperances de cara a la segona part.
Així va ser. El Kortatu va iniciar el tercer parcial amb una defensa agressiva 3-2 que, per moments va col·lapsar l’atac dels visitants i gràcies a la qual s’iniciava el darrer quart amb res decidit (37-43). Esperonats per aquesta força els locals van ser capaços de, fins i tot, donar la volta al marcador a poc més de dos minuts per al final del partit (51-50). I, a partir d’aquí, el partit es va tornar una mica boig. Tots dos equips van jugar amb una mica d’ansietat, precipitats i, per tant, amb poc encert. Es va arribar als últims segons del partit amb avantatge dels visitans per 3 punts (52-55). En tot cas, el Verniparket es va veure afavorit per decisions molt controvertides de l’àrbitre, sr. Gallardo. Alguna d’aquestes apreciacions, inclús d’una perversitat difícil de justificar com ara, xiular una falta al jugador local O. Valenciano, després que aquest rebés un fort cop a la cara que li va provocar una un trau a la part interior de la boca. I és que el jutge de l’enfrontament va demostrar molt poc tacte davant les airades protestes del jugador de Kortatu que li mostrava la sang que li sortia del llavi. El sr. Gallardo podia haver actuat de dues formes: girar-se i no fer cas de les protestes o mostrar-li una mica de comprensió i interessar-se per la ferida. En comptes de això li va xiular dues tècniques i, a més a més va desqualificar el, també local, número 4, Watu. És a dir, 8 tirs lliures i banda a falta de 12 segons.
Malgrat tot això, hem de dir que el Kortatu no va jugar bé. Massa ansietat i poc encert i, per sobre de tot, els vint punts que va regalar, van ser un pendent impossible de superar.

dilluns, 9 de febrer del 2009

AE DOSA 80 - KORTATU BC 86

El Kortatu BC va obtenir una victòria de qualitat contra un rival de la part alta de la classificació. És la quarta de la temporada, la tercera consecutiva.