divendres, 30 de novembre del 2007

COSTA SERRA 77 - KORTATU BC 73

Una nova derrota i novament per una escassa diferència. El partit va estar igualat en tot moment. Les diferències no va ser mai major de 10 punts per a cap dels dos equips. Però en el tram final, van tenir més repersusió les accions importants del Costa Serra. Van tenir la iniciativa en tot moment.

Aquesta setmana juguem a casa, dissabte a les 17.30 hores contra el Showtime. Un equip nou a la categoria aquesta temporada. Això no ens hauria de fer sentir superiors, ben al contrari, venen de guanyar al Laietania i al Verniparket i tenen un joc molt ràpid i defensa asfixiant. És el moment que tots donem un pas endavant.

dijous, 22 de novembre del 2007

VERNIPARKET 76 - KORTATU BC 70

Dura la derrota que vam patir el passat dissabte a la pista del Mireia (Montgat). Després d'un començament molt tàctic al primer quart vam aconseguir obrir una primera escletxa (9-17). El segon període va consistir, bàsicament en un intercanvi de cistelles que van consolidar l'avantatge aconseguit en el primer parcial (25-33, al descans).
Un inici espectacular al tercer quart va propiciar que aconseguíssim la màxima diferència al marcador (34-53) i que comences l'últim període amb el partit controlat (42-57). Res més lluny de la realitat. El Verniparket va sortir a per totes i nosaltres no acabàvem de reaccionar. Tot i això vam aconseguir mantenir certa distància. Però un demolidor parcial de 9-0 en els darrers tres minuts, van decantar el partit a favor de l'equip local
Aquesta jornada, la quarta, tenim un partit amb un altre rival dels que al final estaran per la part de dalt. El Costa Serra. Si vols veure com va anar el partit de la passada temporada, punxa aquí (veure estadístiques del partit de la temporada passada)

dimecres, 21 de novembre del 2007

PER MOLTS ANYS, ISRA

Novament fem servir aquesta plataforma per felicitar a un dels companys de Kortatu BC. Aquesta vegada es tracta de l'Israel, qui avui fa 31 anys. L'Isra tot just ha començat la segona temporada amb Kortatu BC, tot i que ja havia entrenat amb nosaltres durant el curs 2005/06. Així doncs, que en faci molts més i que tingui un bon dia. I, aprofitant l'efemèride amb el fet que entrenem avui, potser no estaria malament que ens convidés a un brindis per l'ocasió. Us deixo les seves estadísticas de l'any passat. Salut!

(feu click a sobre per veure la imatge ampliada)

divendres, 16 de novembre del 2007

KORTATU BC 66 - DANONE CDC 93

Demà dissabte, 17 de novembre juguem al pavelló del Mireia (Montgat) el partit contra el Verniparket, corresponent a la quarta jornada de lliga. Després d'un començament una mica incert, la setmana passada el Verniparket, actual subcampió de la competició, va aconseguir una victòria de qualitat a la sempre difícil pista del Costa Serra (63-68).

Nosaltres també esperem rederçar l'inici que hem tingut i tan de bó que aconseguim la victòria contra el Verniparket. Aquí podeu les dades del partit contra el Danone CDC, la resta de resultats de la jornada i, així mateix, la classificació provisional.