dimarts, 18 de setembre del 2007

CONDOLÈNCIES SINCERES

Ahir a la tarda ens va abandonar, després d'una llarga malaltia, el pare del nostre amic i fundador de Kortatu BC, Jordi Romero. Volem expressar-li des d'aquí, a ell i a tota la seva família, que compartim el seu dolor i que els acompanyem en el sentiment. Estarem a prop si ens necessiteu. A tú, Jordi, t'enviem una forta abraçada. No oblidis que en els amics sempre trobaràs consol.




dijous, 13 de setembre del 2007

NOVA TEMPORADA (2007/08)

El passat divendres dia 7 de setembre va quedar formalitzada la inscripció de Kortatu BC a la lliga de lleure que organitza el CEBN. A partir de demà s'obre el termini per a la inscripció dels jugadors que han de integrar les plantilles de cada equip, i finalitzarà el dia 10 d'octubre.

Ahir va tenir lloc el segon entrenament d'aquesta nova temporada. De moment, i a l'espera que es puguin reincorporar els companys Jordi Sánchez i Iván Sequero, estem treballant amb 8 jugadors. En total han confirmat la seva continuïtat 10 jugadors, motiu pel qual, potser ens haurem de plantejar el fitxatge d'un aler i d'un pivot.

Si coneixeu algú que estigui interessat i que respongui a aquestes característiques es pot posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest blog.

Només falten 37 dies per començar la competició!