dijous, 24 de maig del 2007

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA, ELECCIÓ MVP I ALL STAR

Bon dia

Un cop acabada la temporada hauríem de decidir quin dia fem el sopar de l'equip. Després de diverses propostes es perfila el dissabte, 16 de juny. Sis plau, penseu-hi i digueu si us va bé i si no, proposeu una data alternativa. Envieu un e-mail a aquesta adreça jsaucedog@gencat.net confirmant la vostra assistència. És important que ho feu com abans millor perquè suposo que serem molta gent i costa arranjar-ho tot. Digueu també, sis plau, si vindreu sols o amb companyia.

Aquest any el CEBN vol fer una jornada especial en el lliurament de premis dels equips de lleure. El mateix dissabte, 16 de juny, a les 17.00, es hi haurà un partit estil ALL STAR. Cada equip participant a la competició de lleure hem de seleccionar un jugador per disputar aquest partit. La forma més justa per fer-ho seria per votació, és a dir, com si triéssim el MVP. Cadascú dels 12 jugadors que som de l'equip, podríem fer una votació de la següent manera:

  1. En una llista amb els noms dels 11 jugadors votarem a tres d'ells de forma que atorgarem 3 punts per al primer jugador, 2 per al segon i un punt per al tercer.
  2. Votarem: els 12 jugadors i el delegat. Obviament, un jugador no pot votar-se a sí mateix. Per tant, el nombre màxim de vots que podria obtenir un jugador seria de 36.
  3. Al final se sumarà la puntuació que ha obtingut cada jugador.
  4. El jugador més votat serà el que jugui aquest ALL STAR del CEBN.
  5. Si el jugador més votat no volgués o no pogués anar-hi al partit, aleshores saltaria al següent més votat i aíxí successivament.

Bé ja ho sabeu. Esperem els vostres e-mails perquè expresseu si us va bé la data del sopar (dissabte 16 de juny) i perquè em digueu les votacions al jugador per a l'ALL STAR. L'últim dia per rebre votacions, 8 de juny de 2007.

Sis plau, mulleu-vos i digueu la vostra opinió: del sopar, de la tria del jugador ALL STAR, o del que volgueu. I per a la resta dels qui visiteu el blog, també, evidentment, podeu dir el que us vingui de gust. Sempre es valoren els comentaris.

Moltes gràcies per la vostra paciència. Salut i Força Kortatu

dilluns, 21 de maig del 2007

AGRAÏMENTS ESPECIALS

Ara que la temporada ja és conclosa, els jugadors, delegat i tècnic del Kortatu BC volem aprofitar per reparar una evident injustícia. Es tracta de donar les gràcies a tota la gent que ens han seguit fidelment setmana darrera setmana. Ens referim a les companyes, nòvies, dones, germanes, pares i mares, també fills i filles, amics i amigues. En fi, a tothom que en alguna ocasió valentment ha triat venir a veure'ns en comptes de fer qualsevol altra cosa de més profit.

Volem demanar perdó per totes les vegades en què intentàveu esbrinar el resultat del matx però, des del parquet, hem ignorat el vostre interès i no us hem informat de com anava el partit. Esperem que la propera temporada es corregeixin aquestes mancances i estar més pendents de vosaltres per si voleu saber el marcador.

Sabem que en moltes ocasions el joc que hem desplegat no ha estat del tot atractiu. Però també confiem que, de vegades, haguem aconseguit transmetre emoció i que tothom s'hagi divertit una mica en algun moment.

Per tot això, a totes i a tots, us agraïm la vostra assistència i que ens hàgiu acompanyat amb el vostre alè des de les grades.

Gràcies per seguir-nos. Salut i Força Kortatu

divendres, 18 de maig del 2007

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

Hem acabat la temporada. Una lliga força competida entre els equips del mig de la taula. Confirmat que ens mantindrem una temporada més a primera divisió i, a l'espera dels darrers resultats dels partits que hi havia suspesos, aquesta seria la classificació provisional.

(feu clic per veure la imatge ampliada)

dimecres, 16 de maig del 2007

COSTA SERRA 72 - KORTATU BC 82

Victòria importantíssima. Era vital guanyar per evitar trobar-nos amb sorpreses finals de triples empats amb el Gorg CB i el Memphis.es Carmelites, en els quals sortíem desfavorits. Ara, només falta que es pronunciï el CEBN en relació amb el partit pendent contra el Joloffeim, equip que ja havia mostrat la seva intenció de no disputar-lo. I si, previsiblement, la decisió que pren aquest aquest organisme és favorable a nosaltre, haurem conclòs la nostra millor temporada a primera divisió amb un total d'onze victòries i onze derrotes.

Però parlant del partit contra el Costa Serra, s'ha de dir que ells, que ja eren tercers definitivament, no van plantejar-se'l amb relaxació sinó que van sortir a guanyar-lo i així, van arribar a tenir diferències en el marcador de fins a 16 punts a favor. Un cop més, el canvi a defensa zonal 3-2 ens va tornar la suficient confiança per remuntar i començar el darrer període amb un avantatge de vuit punts (56-64). L'últim quart vam controlar el partit i finalment, sense gaire patiments vam acabar guanyant-lo.



(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)

dimarts, 8 de maig del 2007

LAIETANIA E. 82 - KORTATU BC 68

S'ha acabat la lliga regular. Hem conclòs amb una derrota amb l'equip que amb tota provabilitat es proclamarà campió de la competició, llevat que es produís una sorpresa majúscula en el partit pendent que té contra el Memphis.es Carmelites.

Un cop més el llast que va suposar l'inici del primer quart va ser massa pesat per acabar d'entrar en el partit. En algunes ocasions vam reduir l'avantatge per sota dels 10 punts. Però el Laietania va demostrar perquè serà campió, tot i que la diferència entre els dos equips segurament no és tan gran com hom podria pensar.

Ara només ens resta el partit d'aquest dimecres contra el Costa Serra, a les 21.00 hores, i la resolució de l'altre partit pendent que tenim (Joloffeim), que ja ha manifestat la seva renúncia a jugar-lo. Us en mantindré informats.
(veure estadística del partit de la primera volta)



(feu clic per veure la imatge ampliada)


dilluns, 7 de maig del 2007

PER MOLTS ANYS, ÓSCAR

Saludem i felicitem avui al company Óscar, perquè és el seu 32è aniversari. Tan de bó l'hagéssim pogut celebrat amb una victòria contra el Laietania, però, malauradament, no va poder ser així.

D'altra banda aquest dimecres jugarem contra el Costa Serra a les 21.00 hores a casa el que serà, amb gairebé tota provabilitat, l'últim partit de la temporada, ja que el Joloffeim ha dit que no té la intenció de disputar el partit suspès que tenim pendent jugar contra ells. Avui passaré pel CEBN i comentaré això per veure com es pot solucionar.

En fi, una abraçada, amic Óscar, i que provi bé el dia


ESTADÍSTIQUES DE LA PRESENT TEMPORADA


(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)

dimecres, 2 de maig del 2007

TRIPLE ESDEVENIMENT

El passat dissabte, 28 d'abril, es va donar un triple esdeveniment durant la disputa del partit que enfrontava el Kortatu BC contra el Joloffeim. Per un costat, el Watu, en anotar 12 punts, va superar els 2000. Per una altra banda, el seu germà, l'Oscar, va jugar el seu partit número 100 amb Kortatu. Finalment, en Dani Cervera, es va convertir en el cinquè anotador de la història de Kortatu quan, en anotar 29 punts, va superar Jordi Patrís, jugador que fins aleshores li precedia. Felicitats a tots tres.

Hem de tenir en compte que totes aquestes fites sempre es refereixen a les dades de les darreres set temporades, moment des del qual es porta un registre històric acumulat.



(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)