dimecres, 28 de març del 2007

KORTATU BC 84 - RAVAL BADALONA AVV 96

(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)

Un cop més un mal començament va condicionar el desenvolupament de la resta del partit. Després que Kortatu sorprengués al Raval a casa seva en el partit de la primera volta (71-77), els jugadors de vermell van sortir amb la lliçó ben apresa i amb una intensitat i encert que feien preveure un partit irreal (20-35). El canvi de defensa individual a zona 3-2 no va millorar la situació. Un inspirat Raval, va tancar el segon quart amb un marcador espectacular (38-62), nou triples convertits i domini absolut del temps del partit.

A la represa, Kortatu va sortir amb un altre esperit. Va ajustar la zona i va apretar les dents. Potser Raval ja pensava que havia guanyat el partit però això encara no estava decidit, ja que al final del tercer quart Kortatu havia retallat considerablement la diferència del descans (60-75).

L'inici del darrer quart va ser esperançador, quan l'equip local va eixugar 6 punts més (70-79). Un miratge perquè dos triples i un 2 més 1, tornaven a Kortatu a la crua realitat (70-88). No vam baixar els braços ja fins al final com ho demostra el resultat a l'acabament (84-96).

Ara tenim per davant dues setmanes de descans. Tornarem a jugar el proper diumenge, 15 d'abril a les 12 del matí a Montigalà, contra el Nova Lloreda Sud. Però, si tot es confirma, podria ser que abans, dimecres 11 d'abril, juguéssim el partit que tenim pendent contra el Joloffeim. Restarem a l'espera de confirmar-ho.

dimarts, 20 de març del 2007

RUHABIT BASKET 48 - KORTATU BC 55

L'antítesi dels darrers tres partits, en els quals havíem anotat un promig de 90 punts. El Ruhabit va resultar un rival complicat. Possessions llargues i travades. Joc lent i poc vistós. Aturava l'anotador el cronòmetre? Tot anava en contra de l'estil que intenta imposar el Kortatu a la pista. Però gràcies a un bon final de tercer quart i, sobretot a l'inici del darrer quart en què vam tenir l'oportunitat de córrer el contratac, vam assolir un avantatge de 12 punts que d'acord amb la dinàmica del matx van ser suficients per no patir en un final totalment controlat

divendres, 16 de març del 2007

KORTATU BC 84 - COSTA SERRA 77

Efectivament res està escrit en el món del bàsquet. Després d'un primer quart en què es preveia un partit de molts punts (21-27) i després de posar-nos per davant en el marcador en una bona sortida del segon quart (30-29), el Costa Serra va demostrar perquè és un equip que lluitarà pel títol i amb un parcial de 25-10 va acabar el període (40-54).

A la segona part vam canviar la defensa. Vam começar amb una zona 2-1-2 però al cap de dos atacs es va comprovar que no servia i el Costa Serra va assolir el seu màxim avantatge (42-61). Un nou canvi defensiu de Kortatu a 3-2 va ofegar l'atac del rival, que fins al final del quart només va ser capaç de anotar 6 punts (60-67). Aquesta tendència es va accentuar i al darrer període continuava el col·lapse del Costa Serra que veia com Kortatu empatava el partit a falta de tres minuts i que certificava posteriorment una victòria importantíssima de cara a propers compromisos

dilluns, 12 de març del 2007

ANIVERSARI DEL WATU

Avui, 12 de març fa anys el nostre company Watu. Concretament, en són 33. Aprofitem, doncs, l'avinentesa per felicitar-li l'aniversari. A més a més, el dissabte vam guanyar un partit increïble ja que vam arribar a predre per 19 punts. Està clar que res està escrit en el món del bàsquet. Us deixo les estadístiques del Watu d'aquesta temporada
(feu click a sobre per veure la imatge ampliada)

dimecres, 7 de març del 2007

M. CARMELITES 109 - KORTATU BC 100

Totes les teories que parlaven que havíem de jugar a la pista de pitjor qualitat de la lliga es van ensorrar. El diumenge passat es va veure un partit de molts punts i ben poca defensa. És complicat assolir que has ficat 100 punts però has perdut. No obstant això, hem de ser optimistes i pensar que amb l'atac el tenim (190 punts en els darrers dos partits) només cal apretar i mossegar una mica més en defensa.

A falta de correccions posteriors, aquestes són les dades que es desprenen de l'acta del partit

(feu clic a sobre per ampliar la imatge)

divendres, 2 de març del 2007

KORTATU 90 - LLOREDA 68

Hola, aquí tenéis la estadística del encuentro que tan brillantemente ganamos al Lloreda

JUGUEM DIUMENGE

Molt bon dia

Aquesta setmana juguem el diumenge a les 12.00 hores a un pati interior del carrer del Mar. El rival serà el Memphis.es Carmelites. Aquest equip ens va sorprendre a casa en el partit de la primera volta (63-66) i es de suposar que tenen marcat al calendari aquest partit com un dels més importants per a ells i aixímateix que ens passaran per a sobre.

Ja sabem que és una pista infame, que juguem en diumenge i que per la seva forma de jugar són un equip força incòmode. Però jo crec que molts de nosaltres hem jugat tota la vida en pistes tan dolentes o pitjors, que el diumenge farà un dia radiant i que carall, que jugant amb el nostre ritme i personalitat no hi ha incomoditat que valgui.

En fi, us deixo les estadístiques de com va anar el partit de la primera volta.
(feu clic a sobre la imatge per veure les estadístiques del partit)
Pel que fa a les estadístiques del darrer partit jugat (contra el Bàsquet Lloreda a casa), lamentablement no podem penjar les estadístiques ja que encara no m'han arribat